We willen jullie graag informeren over een spannende nieuwe ontwikkeling. Vanaf 1 juli 2023 hebben we onze locatie gewijzigd. Maar maak je geen zorgen, we zijn nog steeds in ‘s-Gravenzande te vinden, zij het op een nieuwe plek die ons de mogelijkheid biedt om onze diensten verder te verbeteren.

Of je nu een bedrijfseigenaar bent die professioneel drukwerk nodig heeft of een vereniging die promotiemateriaal wil produceren, wij staan voor je klaar. Onze expertise strekt zich ook uit tot het drukken van gelegenheidsdrukwerk, zoals stijlvolle huwelijksuitnodigingen en andere speciale aankondigingen. We begrijpen hoe belangrijk deze momenten zijn en we zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het maken van blijvende herinneringen.

Daarnaast zijn we ook verheugd om te delen dat MultiMedia Westland een betrouwbare partner is geworden voor de horecasector. We hebben samengewerkt met diverse horecabedrijven die een voorkeur hebben voor
kwaliteit in hun drukwerkbehoeften. Of het nu gaat om menukaarten, flyers, posters of andere marketingmaterialen, wij streven ernaar om aan de verwachtingen van onze horecapartners te voldoen en hen te voorzien van drukwerk dat hun imago en professionaliteit weerspiegelt.

We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen in MultiMedia Westland. We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten op onze nieuwe locatie.

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-53504528 of stuur ons een e-mail naar info@multimediawestland.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Social: